ШЕКЕРИНСКА ВО БРИСЕЛ: СЕГА Е МОМЕНТ НАТО ДА ПРИДОНЕСЕ ПОВЕЌЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТА НА МАКЕДОНИЈА

acquistare nizagara Министерката за одбрана Радмила Шекеринска, престојува во Брисел, во седиштето на НАТО-Алијансата, каде вечерва ќе присуствува на состанокот на Северноатлантскиот совет, посветен на мисијата „Одлучна поддршка“.

Buy Prozac

comprar hepcinat sin receta Во пресрет на вечерашниот состанок, министерката Шекеринска посочи дека целта на посетата е Македонија да ја изрази својата поддршка кон мисијата „Одлучна поддршка“, но воедно да се истакне очекувањето дека земјата може да смета на идно членство во НАТО.

dreamlash

acheter pamelor „Бевме партнер во тешки моменти на НАТО алијансата, очекуваме дека таа поддршка ќе се врати и со поддршка на Македонија за полноправно членство во НАТО“, рече Шекеринска.

bodega dreams vintage contemporaries original

compra betapace Во однос на домашните реформи, министерката истакна дека Македонија ќе биде исклучително посветена на реформските процеси во областите во кои е посочено назадување.

monks in the world seeking god in a frantic culture

comrar venta zocor – Нашите планови се многу јасни – Македонија ќе направи сè во поглед на внатрешните реформи, во поглед на враќањето на владеењето на правото, слободата на медиумите, контролата над извршната власт, за да ги исполни политичките критериуми кои долго време се сметаа за исполнети.

Buy Clomid