genneric levitra Во врска со вчерашната објава на Одлука за избор на Талат Џафери за Претседател на Собранието на Република Македонија, во Службен весник на РМ, со што неговиот мандат стана официјален, Претседателот на Македонската Алијанса, acquistare calcium carbonate Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, ја упатува следната писмена реакција:

comrar venta prilosec Клопчето почна полека да се одмотува! ВМРО ДПМНЕ и СДСМ, освен што си го имаа „кабаетот“ од претходно, сега се легитимираа и како соучесници во политиките на Албанските фактори за понижување и провоцирање на Македонскиот народ.

compra micronase Фактите од поновата Македонска историја не можат да се избришат.

Buy Prozac СДСМ го промовираше comrar venta dipyridamole Талат Џафери во заменик министер за одбрана во 2004 година и покрај тоа што истиот за време на воениот конфликт, непосредно после масакрот кај „Вејце“, дезертираше од АРМ и премина во ОНА, нарекувајќи се „Командант Форина“ што неминовно упатува на претпоставката дека имал командна одговорност за вооружените дејствија против припадниците на Македонските безбедносни сили.

examen histoire secondaire 4 Во 2013, ВМРО ДПМНЕ го изгласа Buy Cytotec Талат Џафери за Министер за одбрана и покрај жестоките реакции на Македонската јавност, кој не заборавија дека само comprar imuran sin receta Љубе Бошковски и genneric viagra cialis Јохан Тарчулоски беа осудени за воени злосторства во Хаг, а ниту еден припадник на терористичката ОНА не беше изнесен пред лицето на правдата, како одговорен за 75-те Македонски бранители кои го дадоа својот живот за одбрана на Татковината.

practice scenarios for emr И тоа не беше доволно, па СДСМ пред десетина дена мораше да го прифати и заедно со ДУИ на каубојски начин да го изгласа compra leukeran Талат Џафери за Претседател на Собранието на Република Македонија. Истовремено, со вчерашната објава на одлуката за избор на acheter furadantin Талат Џафери во Службен весник, ВМРО ДПМНЕ по линија на помал отпор го легитимира и прифати ова ново понижување на Македонскиот народ.

kannada neeti kathegalu Од вчера, паднаа во  вода сите обвинувања дека постои некаков меѓународен заговор или црно сценарио против Македонија, дека наводно ни ја кројат капата и ќе ни ја растурат Татковината. Кога двете најголеми Македонски партии не знаат да го одбранат достоинството на својот народ, тогаш не може никој од надвор да ни биде крив што не знаеме како се чува и брани Македонија.

is your body babyfriendly Основата за денешното понижување на Македонскиот народ лежи меѓу другото во одлуката донесена во 2011 година, кога мнозинството во тогашниот состав на Македонското Собрание заради политички пазар изгласа амнестија за таканаречените Хашки случаи и со тоа ги ослободија од одговорност терористите од ОНА. За овој срамен чин за сите инволвирани политичари фактурата допрва ќе стигнува. Браќа и сестри Македонци кој ни е крив сега кога меѓународната заедница го признава Талат Џафери? За ова некој ќе одговара!

man in the iron mask Да бидеме прецизни, ние не сметаме дека во Македонија нема Албанци кои со својата биографија и искуство можат достоинствено и во заединчки интерес да ја обавуваат оваа многу важна Државна функција, но е крајно дрско и понижувачки да се прифати провокацијата и ултиматумот, токму bone joint imaging 3 e Талат Џафери да биде Претседател на Собранието, кој со поставувањето на Албанското знаме, првиот ден после влегувањето во кабинетот, само потврди дека „волкот“ го менува крзното но не и карактерот.

din en iso 853 Македонската Алијанса во овие тешки и чувствителни моменти на своите браќа и сестри Македонци ширум светот секојдневно испраќа пораки на охрабрување. Во овој период на искушенија и предизвици мора да се однесуваме достоинствено и да ја држиме главата горе!

Во Македонија се уште има политичари кои знаат како се работи во интерес на сопствениот народ, обезбедувајќи стабилна иднина и остварување на стратешките интереси на нашата заедничка Татковина.

Бог да ја чува Македонија!

 

 

acheter ceclor МАКЕДОНСКА АЛИЈАНСА

comprar noroxin sin receta Претседател,

acquistare trimox                                                                                  Ѓорѓија Џорџ Атанасоски