comprar colchicine sin receta Центарот за обуки на пилоти денеска во Домот на Армијата во Скопје одржа презентација на обуките за пилоти која, како што рече капетанот Борче Манев, има цел да ја доближи пилотската професија до младите луѓе.

dreamlash

comrar venta lasuna – До сега се соочувавме со неинформираност на младите и имавме слаб одзив на конкурсите. Затоа сега се одлучивме на ваква интензивна кампања со која што ќе ги запознаеме луѓето и ќе добијат достапни информации, истакна Манев.

compra dostinex

mercantile law by mc kuchhal Капетанот Манев, кој воедно е и инструктор по летање во Центарот, потсети дека во тек е конкурсот за прием на воени пилоти при Министерството за одбрана, а ќе трае до 3 март оваа година.

Buy Prozac

general thoracic surgery shields Најави дека следниот месец ваква презентација ќе се организира и во Центарот за обука во касарната „Страшо Пинџур“.

comrar venta rulide

compra plaquenil На презентацијата присутните ги поздрави директорот на Центарот за обука на пилоти, Јаари Шрага, а мотивациони предавања и презентации извршија наколку инструктори.

mob killer

Buy Lasix Денешниот настан од досега организираните, според капетанот Манев, е најпосетен, а очекувањата се дека околу 300 момчиња и девојки ќе покажат интерес за воени пилоти во АРМ.

acheter purinethol

acheter retrovir За пријавување на конкурсот младите треба да имаа завршено високо образование, да имаат познавање на англиски јазик и да бидат државјани на Република Македонија.

comprar anacin sin receta

genneric cialis Во однос на критеруимите при изборот за запишување на кандидатите на стручно оспособување и усовршување на кандидати со завршен прв циклус на студии за офицери од родот авијација за потребите на Министерството и на Армијата покрај општите и посебните услови, при почетното рангирање, ќе се земе предвид општиот успех на кандидатите од првиот циклус на студии и проверката на физичката подготвеност.

acquistare diovan

acquistare lopressor При приемот на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на Министерството и на Армијата, ќе се почитува принципот на соодветна и правична застапеност на заедниците.

barron toefl ibt 15th edition