comprar dapoxetine

günstig kaufen lotrel

Zoloft acheter Sertraline sans ordonnance.

punarnava kaufen

 

Значењето што е 135 земја која ни го признава Уставното име е уште поголемо земајќи предвид дека Малта во првата половина од 2017 претседава со Европската Унија. Ова е сигнал за останатите земји членки кои треба да го следат примерот на Малта.

 

Во таа насока, Македонската Алијанса го повикува новиот Претседател на Европскиот Парламент, Buy Clomid Антонио Тајани, да не потпаѓа под притисокот на Грција. Ниту Александар Македонски бил Грк, ниту Македонија и Македонскиот народ некогаш ќе се откажат од сопствениот национален идентитет и вековно име. Протестните ноти на Грчките Европратеници се дел од нивниот иредентистички фолклор зачинети со нивните досадни обвинувања дека наводно се некој друг сака да ја фалсификува нивната историја, а во суштина нема поголеми фалсификатори од нив самите.

 

Признавањето на Уставното име од Малта треба да биде мотив плус за Македонските политички партии, во овој суптилен момент, јавно да се обврзат дека никој нема да се согласи да преговара за промена на светото име Македонија и Македонскиот идентитет.

 

 

 

acquistare duricef МАКЕДОНСКА АЛИЈАНСА

acheter detrol Претседател,

compra prandin                                                                                     Ѓорѓија Џорџ Атанасоски