Почитувани,

 

Во врска со присуството на инаугурацијата на acquistare vigora Доналд Трамп во нов, 45-ти Претседател на Соединетите Американски Држави, престојот во Вашингтон и серијата средби кои беа остварени во изминативе неколку дена, Претседателот на Македонската Алијанса, comprar premarin Ѓорѓија acheter aciphex Џорџ Атанасоски, го соопштува следното:

 

Поканата и присуството на инаугурацијата на новиот Претседател на САД, compra chloroquine Доналд Трамп, освен што претставува своевидно признание за придонесот кој order Ѓорѓија Џорџ Атанасоски го имаше во претседателската кампања во САД, истовремено е и сигнал дека со мудри потези и искрен пристап Македонија може во наредниот период да создаде добра шанса за остварување на своите стратешки приоритети.

 

Добрите и трајни врски со Републиканската партија, очекувањата за намалено влијание на Грчката Дијаспора врз администрацијата на comprar hepcinat sin receta Трамп е основа која треба да обезбеди наша победа која ќе се базира исклучиво врз принципите на меѓународното право, што ќе ги отвори вратите за влез на Татковината во НАТО на достоинствен начин.

 

Македонската Алијанса на чело со günstig kaufen macrobid Ѓорѓија Џорџ Атанасоски ја продолжува демократската битка за зачувување на Уставното име и Македонскиот национален идентитет, под мотото, Претседателите се менуваат, но пријателите се вечни! Соединетите Американски Држави остануваат најважниот стратешки сојузник за Македонија и Македонскиот народ!

 

Сметаме дека посетата на Вашингтон беше исклучително успешна. Македонската Алијанса изразува благодарност до Републиканскиот Конгресмени од Флорида и Западна Вирџинија, sporanox kaufen Рон ДеСантис и Female Cialis comprare. Tadalafil senza prescrizione medica. Александар Ксавиер Муни за серијата средби кои беа реализирани во Американскиот Конгрес.

 

Изразуваме благодарност и до Македонскиот Амбасадор во Вашингтон, comrar venta zyprexa Васко Наумовски и до Претседателот на Обединетата Македонска Дијаспора, Мето Колоски, со кои Ѓорѓија Џорџ Атанасоски продолжува интензивно да комуницира во насока на создавање на перспективи за обезбедување на сигурна иднина и просперитет за Македонија.

 

 

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски како претставник на Македонската Дијаспора, со несмален интензитет ќе ја користи својата професионална позиција во САД за лобирање за националните интереси на Татковината.

 

 

 

МАКЕДОНСКА АЛИЈАНСА

Претседател,

                                                                                    Ѓорѓија Џорџ Атанасоски